به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای کردستان ، در این جلسه که با حضور تعدادی از مدیران دستگاههای متولی بخش آب برگزار شد؛ معاون حفاظت و بهره برداری این شرکت با اشاره به اینکه مجموعه آب منطقهای کردستان در راستای تأمین آب سالم و پایدار نهایت تلاش خود را مبذول داشته، گفت: داشتن آب بهداشتی مستلزم بررسی، پایش و کنترل مداوم منابع آلاینده در حوضه آبریز، دریاچه سد، تصفیه خانه آب شرب و همچنین مخازن شرب شهری و چگونگی نگهداری و شستشوی خطوط شبکه آبرسانی در سطح شهر میباشد که هر کدام از موارد فوقالذکر به نوبه خود سهم بسزایی در تأمین آب سالم و بهداشتی خواهند داشت.
مهندس عرفان مؤمنپور ادامه داد: نظر به اینکه تأمین بخش عمدهای از آب شرب استان از سدها و منابع آب سطحی تأمین میگردد، صرفاً توجه به مقاصد کمی بدون در نظرگرفتن مسائل کیفی، موجب بروز مشکلات عدیده خواهد گردید که بر همین اساس حفاظت از کیفیت منابع تأمین کننده آب شرب، مستلزم انجام برنامهریزی و مدیریت حوضههای آبریز، طی همکاری و هماهنگیهای فرابخشی توسط ارگانهای ذیربط و نیز جلب مشارکت مردم و حمایت آنان به منظور اجرای برنامهها و سیاستگذاریها در این زمینه خواهد بود.
وی افزود: نظر به اهمیت و حساسیت موضوع در خصوص ضرورت انجام مطالعات جامع شناسایی و بررسی علل و عوامل مولد طعم و بو در آب شرب شهر سنندج، این شرکت نسبت به برگزاری جلسه کارگروه اجرایی مدیریت کیفیت منابع آب استان کردستان با دعوت از ارگانهای دولتی ذیربط اقدام نموده که در این جلسه شرح خدمات پیشنهادی توسط شرکتهای مهندسین مشاور مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
در خاتمه جلسه معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای کردستان، ضمن قدردانی از تلاشهای صورت گرفته توسط دستگاههای اجرایی و نیز سازمان بازرسی استان، به لزوم دقت نظر در خصوص شرح خدمات پیشنهادی و بررسی از نظر انجام اقدامات عینی و اجرایی در کوتاهترین زمان ممکن جهت رفع مشکل طعم و بوی آب شرب شهر سنندج تأکید نمود.