مدیر عامل شرکت آب منطقهای کردستان در دیدار با امام جماعت قروه عنوان کرد:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای کردستان، مهندس آرش آریانژاد بهمراه مدیر اداره منابع آب شهرستان قروه، با حجت الاسلام والمسلمین دکتر عابدین رستمی، دیدار کردند.
این دیدار که با هدف تکریم جایگاه رفیع ائمه جمعه و جماعات و استفاده از ظرفیتهای مبلغین و مبلغات جهت اشاعه فرهنگ صرفهجویی در مصرف آب خصوصاً حفاظت از منابع آب زیرزمینی صورت گرفت؛ مهندس آرش آریانژاد ضمن ارائه گزارشی از وضعیت منابع آبی خصوصاً در دشتهای شرقی استان ، اظهار داشت: برداشت بی رویه از این منابع باعث شده که در این دشتها حدود 750 میلیون متر مکعب کاهش حجم مخزن داشته باشیم ولی خوشبختانه طی چند سال اخیر با اجرای صحیح طرح احیاء و تعادلبخشی خصوصاً در شرق استان، شاهد تاثیرات مثبتی در پیشگیری از افت منابع آب زیرزمینی بودهایم؛ اما تا زمانی که این جریان سیرصعودی پیدا نکند، عملا نمی تواند گفت موفقیتی حاصل شده است.
مدیر عامل شرکت آب منطقهای کردستان به مقبولیت اجتماعی و جایگاه تاثیرگذار روحانیون و امامان جمعه و جماعت اشاره کرد و افزود: خوشبختانه روحانیون در راستای ترویج فرهنگ صحیح صرفهجویی، صیانت و حفاظت از منابع آب، همیشه در کنار مجموعه شرکت آب منطقهای بودهاند و می توانند از موقعیتی که دارند در جهت تنویر افکار عمومی برای اشاعه فرهنگ شیوههای صحیح استفاده از منابع آب، استفاده نمایند.
وی صادقانه برخورد کردن با آحاد جامعه خصوصا کشاورزان را از ویژگی های یک مدیر موفق دانست و افزود: مدیران باید در برخورد با مطالبات مردم و افکار عمومی صادقانه پاسخگو باشند تا اعتماد کامل شکل بگیرد و خود نسبت به مسأله آب احساس مسئولیت نمایند.
در ادامه این دیدار، امام جمعه شهرستان قروه، ضمن قدردانی از تلاشهای مجموعه شرکت آب منطقهای کردستان، خصوصا اداره منابع آب قروه، عنوان کرد: آب عنصری حیاتی است و امروز متأسفانه مشکلات و مسائل زیادی در این حوزه وجود دارد.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر عابدین رستمی ادامه داد: در حال حاضر استان کردستان حدود 9 درصد آب کشور را دارست و این منابع آبی نیازمند مدیریت دقیق و صحیح است.
امام جمعه شهرستان قروه، افزود: در این شهرستان بدلیل برداشتهای بیرویه از منابع آب زیرزمینی، شادابی و نشاط طبیعت، تحت شعاع قرار گرفته و یکی از راههکارهای تاثیرگذار برای برگشت آب به این منابع، ایجاد طرحهای تغذیه مصنوعی و آبخوانداری است.
دکتر رستمی ادامه داد: آبخوانداری در میهم قروه باعث شده که سالانه 30 درصد از روان آبهای سطحی دامنه بدر و پریشان به سفرههای زیرزمینی هدایت شود.
وی در خصوص عملیات انتقال آب سد آزاد به دشتهای شرقی استان، ابراز امیدواری کرد و گفت: این پروژه می تواند در رفع معضل آب شهرستانهای قروه و دهگلان، تأثیرات بسزایی داشته باشد.
مهندس مجتبی غلامی مدیر اداره منابع آب شهرستان قروه ضمن قدردانی از امام جماعت این شهرستان در راستای صیانت از منابع آب، گفت: برای مدیریت آب، نیازمند همدلی و تعامل بین دستگاههای این شهرستان هستیم، چرا که برگشت آب به آبخوانها روندی چندین ساله و طولانی است که با خشکسالی سال جاری و در صورت ادامه این روند، امکان تجدیدپذیری منابع آب زیرزمینی مقدور نخواهد شد.
در خاتمه طی اهدای لوح از سوی مدیر عامل شرکت آب منطقهای کردستان از حمایتها و تلاشهای اثرگذار امام جمعه شهرستان قروه در خصوص حفاظت و ترویج فرهنگ مدیریت مصرف آب، قدردانی بعمل آمد.
شایان ذکر است حجت الاسلام والمسلمین دکتر رستمی، صاحب اثر "مستند برفآب" است؛ این اثر در خصوص وضعیت آب و صیانت و حفاظت از این منابع است که بزودی منتشر خواهد شد.