به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کردستان، در این جلسه مهندس کامران خرم مدیر عامل شرکت آب منطقه ای کردستان ضمن تقدیر از زحمات و اقدامات موثر ادارات منابع آب شهرستانهای تابعه هدف از تشکیل این جلسه را تغییر نگرش مثبت مدیریت و کارکنان منابع آب عنوان کرد.
مهندس کامران خرم ضمن تشریح پاره ای از مسائل و چالشهای شرکت گفت: مدیران ادارات منابع آب شهرستانها باید دغدغه وصول و احقاق حقوق دولت را در اولویت کارهای خود قرار داده و با تشکیل جلسات منظم و مستمر از تمامی ظرفیتهای موجود در راستای تحقق اهداف شرکت آب منطقه ای، استفاده نمایند.
وی در ادامه در خصوص سامانه ساماب گفت: سامانه ساماب در جهت افزایش سرعت، دقت و ارتقای راندامان کاری در انجام بخشی از امور حفاظت و بهره بردارری منابع آب بوده و توجه به این سامانه از ضروریات است و بایستی اطلاعات لازم در اسرع وقت و با دقت بالا در این سامانه بارگزاری گردد.
در ادامه این جلسه عرفان مومن پور معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای با اشاره به اینکه بیشتر مطالبات این شرکت در حوزه صنعت و کشاورزی است اظهارداشت: در نصب کنتورهای هوشمند و میزان مطالبات این شرکت از واحدهای خدماتی و صنعتی نیز در تلاشیم به یک راندمان مناسب و قابل قبولی دست یابیم.
وی در ادامه جلسه ضمن ارایه گزارشی مبسوط از عملکرد ادارات منابع آب شهرستانها در حوزه تعادل بخشی و حفاظت از منابع آب، گفت: از وظایف مهم ادارات تابعه شرکت آب منطقه ای در بخش تعادل بخشی انسداد چاه های غیرمجاز، نصب کنتورهای هوشمند، توقیف ادوات حفاری غیرمجاز، برگزاری جلسات شورای حفاظت، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی، تعامل هرچه بیشتر با نیروی انتظامی، مطبوعات و رسانه ها، نمایندگان مجلس، ائمه جمعه و جماعات، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و دیگر ادارات وزارت نیرو می باشد.
عرفان مومن پور عملکرد شهرستانها در حوزه احیاء و تعادل بخشی در 6 ماهه اول سال 98 را مطلوب دانست و اظهار کرد: براساس بررسی های بعمل آمده در ۶ ماهه اول سال جاری ادارات منابع آب شهرستانهای دیواندره، سنندج و کامیاران به ترتیب رتبه های اول تا سوم در بخش تعادل بخشی و حفاظت از منابع آب را به دست آوردند.
وی در ادامه افزود: این شرکت خود را ملزم به رعایت محورهای 11 گانه طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی می داند و در اجرای آن بسیار مصمم و مجدانه تلاش می کند.
مومن پور در خصوص انسداد چاه های غیرمجاز اظهار داشت: در شناسایی و انسداد چاه های غیرمجاز باید چاه هایی در اولویت انسداد قرار بگیرند که در حوضه آبخوان هستند و امکان وارد آوردن خسارات به آبخوان ها را دارا بوده و یا چاه هایی که منافع عمومی را تهدید می کنند.
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای کردستان در خاتمه جلسه گزارش جامعی از عملکرد ۶ ماهه اول سال 98 حوزه حفاظت و بهره برداری شرکت ارایه داد و گفت: شناسایی 250 حلقه چاه غیرمجاز و 178 مورد انسداد، 1/2 میلیون متر مکعب برگشت آب به آبخوان، فعال کردن 28 اکیپ گشت و بازرسی، توقیف 5 دستگاه حفاری غیرمجاز، توقیف 8 دستگاه ماشین آلات برداشت غیرمجاز شن و ماسه، نصب 20 دستگاه کنتور هوشمند، برگزاری 36 جلسه شورای حفاظت (22 مورد شهرستانی)، شناسایی 467 مورد دخل و تصرف غیرمجاز در بستر رودخانه با 107 هکتار اراضی زیر کشت که تا شهریور ماه حدود 6 هکتار آن رفع تصرف شده، توقیف 25 دستگاه موتورتلمبه غیرمجاز و برگزاری 70 مورد برنامه فرهنگی در خصوص صرفه جویی و مدیریت مصرف آب، از جمله اقدامات حوزه حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای کردستان در نیمه اول سال 98 می باشد.
در ادامه جلسه مدیران امورمنابع آب شهرستانهای تابعه نیز به بیان نظرات، پیشنهادات و راهکارهای خود در حوزه های کاریشان پرداختند.