به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کردستان، مدیرعامل این شرکت ضمن اشاره به به حجم سد قشلاق سنندج گفت: حجم نرمال سد قشلاق ۲۱۵ میلیون متر مکعب بوده که تاکنون 206 میلیون مترمکعب آن معادل 96 درصد پر شده و این درحالیست که این شرکت از بهمن ماه با مدیریت و برنامه ریزی میزان آب خروجی این سد را افزایش قابل توجهی داد تا ظرفیت مهار سیلاب وجود داشته باشد.
کامران خرم دبی ورودی سد قشلاق در سالجاری را ۱۶ مترمکعب بر ثانیه و در پیک به میزان 20 مترمکعب بر ثانیه اعلام کرد و افزود: دبی ورودی این سد در سال گذشته ۴.۳۲ مترمکعب بر ثانیه است.
وی خاطر نشان کرد: دبی خروجی سد قشلاق هم اکنون با احتساب 2متر مکعب بر ثانیه سهم آب شرب شهر سنندج میزان 14 متر مکعب بر ثانیه بوده در حالیکه این میزان در سال قبل در همین مقطع زمانی میزان 1.89مترمکعب بر ثانیه بوده است و این مهم در راستای مدیریت منابع آبی و مدیریت مخزن سد جهت مواجهه با سیلاب احتمالی و مهار آن است.
خرم همچنین از افزایش دبی ورودی و خروجی سایر سدهای استان خبر داد و گفت: صد در صد سدهای بانه، گاران، زریوار، زیویه و سورال نیز در سالجاری پُر شده است و سد گاوشان 93 درصد، آزاد 85 درصد، سنگ سیاه 33درصد، بوکان 82درصد، تالوار 69درصد و سد چراغ ویس 34درصد از ظرفیت مخزن آنها پر است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کردستان همچنین در رابطه با سد چراغ ویس نیز گفت به جهت مدیریت بهتر و کنترل جریان سیلابی رودخانه چم خان سقز، از مدتی پیش خروجی سد چراغ ویس افزایش چشمگیری داشته و از رقم 1.5 مترمکعب در سال گذشته به رقم 30 مترمکعب در ثانیه در مقطع کنونی افزایش پیدا کرده که معادل دبی ورودی سد نیز بوده و حجم مخزن در رقم 29 میلیون مترمکعب تثبیت شده و خطری متوجه ساکنان حاشیه مخزن این سد نمی باشد.
کامران خرم همچنین از مردم درخواست نمود از تردد و اسکان در حاشیه مخزن و همچنین پایاب سدهای استان به طور جد پرهیز نمایند.