به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کردستان، مهندس شانظری مدیر عامل شرکت آب منطقه ای کردستان و رئیس کمیته خدمات زیربنایی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، ابتدای این جلسه به ارائه گزارشی از عملکرد این ستاد پرداخت و گفت: به مناسبت ایام مبارک ماه رمضان بایستی برنامهریزیهای جامعی برای ارتقای سطح کیفی و کمی امر به معروف و نهی از منکر در ادارات ذیربط صورت پذیرد.
وی برپایی همایش تجلیل از آمران به معروف، همایش ائمه جماعت ادارات، برگزاری کارگاه های آموزشی ویژه کارکنان و خانواده های آنان با هدف تحکیم بنیان خانواده، تاکید بر اجرای طرح ارتقاء سلامت اداری، هدفگذاری برنامه ها در جهت صرفه جویی و مصرف بهینه انرژی و حمایت از تولیدات داخلی، استفاده از شیوه های خلاقانه و نوین برای برقراری ارتباط بین مردم و مسئولین و اجرای بازرسی از وضعیت اجرای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات و اجرای فرامین مقام معظم رهبری در خصوص این فریضه و تحقق شعار سال را از برنامههای در پیش رو این ستاد برشمرد واز همه دستگاههای عضو کمیته خواست در این رابطه با ستاد احیاء همکاری نمایند.
شانظری در ادامه این جلسه اظهار کرد: پیام واقعی قیام حضرت امام حسین (ع) اجرای امر به معروف و نهی از منکر بود که باید بین مردم نهادینه شود ودر راستای اجرای آن فرهنگ سازی لازم به عمل آید. وی هدف از نشستهای متعدد این کمیته را ارتقاء سطح کمی و کیفی معروفات در داخل ادارات دانست و خاطرنشان کرد: اجرای فریضتین امر به معروف و نهی از منکر از حیث کمیت و کیفیت و زمان هیچ محدودیتی به خود نمیپذیرد و خاصیت آن جلوگیری از انحطاط جامعه و قرار دادن آن در مسیر پیشرفت و تعالی است.
وی اجرای امر به معروف و تذکر لسانی را امری عمومی برای جامعه دانست و تصریح کرد: نباید این تصور در جامعه به وجود آید که چون ستاد احیا وجود دارد دیگران وظیفهای در قبال رفتار و عملکرد مردم در جامعه ندارند و هر شخص باید به اندازه توان خود در این امر مهم سهیم باشد.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای کردستان با بیان اینکه نهادینه شدن امر به معروف و نهی از منکر در خانواده و نزدیکان آمران آن امری ضروری است، عنوان کرد: در این زمینه لازم است ارگانها و نهادهای دولتی گامهای اولیه را بردارند.