به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کردستان، در ابتدای جلسه مهندس اقبال شانظری مدیرعامل شرکت آب منطقه ای ضمن تشریح سیمای آب استان خلاصه ای از وضعیت اقلیمی و توپوگرافی استان، طرح های مطالعاتی و طرح های در حال اجراء در سطح استان، نصب کنتورهای هوشمند و مشکلات و چالش های فراروی استان را تشریح نمود.
شانظری در ادامه گفت با توجه به پتانسیل آبی استان، درحال حاضر فقط 11 درصد از اراضی استان آبی و مابقی به صورت دیم کشت می شود که فاصله زیادی با میانگین کشوری دارد که با برنامه های توسعه ای استان بنا بر افزایش درصد اراضی آبی و نزدیک شدن به میانگین کشوری می باشد و تأییدیه اولیه افزایش اراضی آبی استان توسط مدیران ارشد وزارت نیرو مورد تأکید قرار گرفته است.
وی در ادامه همچنین به استقرار سامانه ساماب با بهره مندی از زیرساخت های کشوری دفاتر پیشخوان خدمات دولت در تمامی شهرستانهای استان اشاره و گفت مطابق ارزیابی های صورت گرفته، این شرکت جزء 7 شرکت برتر در سطح کشور در حوزه ساماب می باشد.
خرم معاون برنامه ریزی شرکت آب منطقه ای کردستان هم در این جلسه ضمن ارائه گزارش از عملکرد کمیسیون توسعه مدیریت و کمیته های ذیل آن، آخرین وضعیت توسعه زیرساخت های دولت الکترونیک و استقرار سیستم های مدیریتی را در شرکت تشریح نمود.
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات، توسعه مدیریت و تحول اداری شرکت مدیریت منابع آب ایران در این جلسه ضمن تقدیر از شرکت آب منطقه ای کردستان به خاطر اقدامات انجام شده علیرغم کمبودها و محدودیت های موجود گفت این اقدامات ضمن تداوم بایستی در راستای اهداف و برنامه ریزی های کلان صورت گرفته شده صنعت آب کشور باشد.
مهندس مهدوی فر ضمن تأکید بر برگزاری ماهانه جلسات کمیسیون توسعه مدیریت شرکت به استفاده از سیاست های ابلاغی وزارت نیرو و شرکت مدیریت منابع آب کشور در این جلسات تاکید نمود و گفت سیاست های مذکور، مسیر و نقشه راه را نشان میدهد وی همچنین به تقویت بخش برنامه ریزی شرکتها نیز اشاره نمود و گفت برنامه ریزی های صورت گرفته در شرکتها بایستی قابلیت انعطاف داشته باشد.
وی همچنین به رویه حاکم بر شرکت آب منطقه ای کردستان در استفاده از خرد جمعی توسط مدیریت شرکت اشاره کرد و گفت روند روبه رشدی را در شرکت آب منطقه ای کردستان شاهد هستیم.
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات، توسعه مدیریت و تحول اداری شرکت مدیریت منابع آب ایران، در ادامه گفت لازم است در سطح شرکتهای آب منطقه ای استراتژی یکسان سازی و یکپارچه سازی تجربیات، دانش، اقدامات و فعالیت های صورت گرفته داشته باشیم تا از تجارب آن بهره مند شده و ثمره آن برای کل کشور باشد.
مهندس سیدحسن مهدوی فر گفت در زمینه فناوری اطلاعات امروزه وابستگی زیادی به این حوزه ایجاد شده که استفاده از مشاوران خبره در این زمینه ها نیاز است تا فرهنگ سازی، بومی سازی و آموزش های کاربردی به پرسنل داده شود.
وی همچنین بر انجام کار بصورت تیمی در شرکتها تأکید نمود تا نقاط ضعف همدیگر پوشش داده شود چرا که خروجی هرکار متعلق به تمام شرکت می باشد تا خدمات ارائه شده بصورت نوین و به روز ارائه گردد.
مهدوی فر همچنین بر لزوم بیان نقایص، کمبودها و اقدامات انجام نشده در جلسات تاکید و گفت جلسات ما صرفاً نبایست حاوی تشویق و تشکر باشد و خواستار توجه و حساسیت شرکتهای استانی به سیاست های ارائه شده از سوی شرکت مدیریت منابع آب ایران در خصوص برنامه های ابلاغی باشد.
این گردهمایی طی دو روز در استان کردستان برگزار می گردد.