به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای استان کردستان، این نشست که با هماهنگی شورای امور فرهنگی و دینی این شرکت و با مشارکت دبیران فرهنگی استانهای تهران "شرکت مدیریت منابع آب ایران" زنجان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، گیلان، ایلام، اردبیل و قم، برگزار گردید.
در ابتدای این نشست، آرش آریانژاد ضمن عرض خیرمقدم و آرزوی توفیقات روزافزون برای فعالان عرصههای مختلف فرهنگی، گفت: امروز همهی ارکان مجموعه وزارت نیرو، سربازان و مجاهدان بیادعایی هستند که در تمامی عرصهها تلاش جهادی دارند و به تبع مجموعه شرکت آب منطقهای کردستان نیز در تمامی حوزهها همواره پیشقدم بوده و نتایج مطلوب ارزیابیهای بعمل آمده، خود گویای این گواه است.
مدیر عامل شرکت آب منطقهای کردستان در این نشست از برپایی موکب حسینی و اقدامات اربعین حسینی خبر داد و گفت: در کنار تمامی فعالیتهای تخصصی در حوزه آب، این شرکت در کنار مجموعه صنعت آب و برق استان چندین سال است که افتخار خدمترسانی به زائرین اباعبدالله الحسین را داریم و کلیه زیرساختهای لازم برای تأمین آب و برق پایدار را فراهم کردهایم.
وی افزود: استان کردستان به تعبیر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) استان مجاهدتهای خاموش و استانی فرهنگی است و همین تعبیر، معرف خصوصیّات مردم شریف این منطقه است.
آریانژاد خاطرنشان کرد: هر اقدامی که با تأمین منافع عمومی مرتبط باشد باقیات الصالحات و اثری ماندگار است و خوشبختانه کارکنان خدوم این شرکت همواره در کلیه عرصهها خصوصاً تأمین آب پایدار، تلاش شبانه روزی دارند و این روحیه جهادی نشأت گرفته از فرهنگ صحیح تعلیم و تزکیه است، که در خانواده بزرگ این صنعت، نهادینه شده است.
در ادامه این نشست، حجت الاسلام والمسلمین سید اسماعیل حسینی از تلاشهای موفق و اثرگذار چندین ساله شرکت آب منطقهای کردستان در حوزه امور فرهنگی و دینی، قدردانی کرد و گفت: حوزه فرهنگی شرکت مدیریت منابع آب ایران هر ساله کلیه اقدامات فرهنگی و دینی شرکتهای زیرمجموعه را رصد میکند و خوشبختانه شرکت آب منطقهای کردستان همواره خوش درخشیده و در صدر بوده که این مایه مباهات است.
رئیس شورای فرهنگی و دینی شرکت مدیریت منابع آب ایران، افزود: حوزه کارهای فرهنگی شامل دو بخش تبلیغی و محتوایی است که از این ظرفیت براساس مناسبتهای ملی و مذهبی به عنوان فرصت استفاده میکنیم.
این مقام مسئول افزود: فعالیت فرهنگی هزینه نیست، بلکه سرمایهگذاری بلند مدت است و اگر مبنای این مجموعه اقدامات، رضایت خدا و خلقت به خلق باشد، یقیناً اثرگذاری قلبی بجا خواهد گذاشت.
وی ادامه داد: یکی از مباحث مهم در اجرای برنامههای فرهنگی شناخت مخاطب و جامعه هدف است، چرا که اگر نیازهای فرهنگی جامعه شناسایی نشود و آسیب شناسی صورت نگیرد نتیجه مطلوبی حاصل نمیگردد.
حجت الاسلام والمسلمین سید اسماعیل حسینی به پیادهسازی طرح اطلس استانها اشاره کرد و اظهارداشت: اطلس فرهنگی در واقع دورنمایی از نیازهای جامعه را به ما معرفی می نماید و در صورتی که این طرح به خوبی اجرا نشود، به مثابه تیر در تاریکی اندختن است.
رئیس شورای فرهنگی و دینی شرکت مدیریت منابع آب ایران، افزود: تعهد و حس مسئولیتپذیری در هر حوزهای بسیار حائز اهمیت است و مسئولین امر باید قدردان کارکنان متعهد و تلاشگر باشند تا روحیه جهادی، بیش از پیش تقویت گردد.
در حاشیه این نشست، مدیر عامل و مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقهای استان کردستان، بواسطه حمایت و تلاش در جهت اجرای صحیح فعالیتهای فرهنگی و دینی، طی اهدای لوح از سوی رئیس شورای امور فرهنگی و دینی شرکت مدیریت منابع آب ایران، مورد تجلیل قرار گرفتند.