به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای کردستان، در جلسه امضای این تفاهمنامه که با حضور مدیرعامل، معاون منابع انسانی، مالی و پشتیبانی، معاون برنامهریزی و بهبود مدیریت، دبیرکمیته تحقیقات و پژوهش این شرکت و ریاست و معاونین دانشگاه کردستان برگزار شد، مهندس آریانژاد ضمن قدردانی از همکاریهای مستمر و اثربخش دانشگاه کردستان، اظهار داشت: این تفاهمنامه با هدف همکاریهای پژوهشی و آموزشی فناورانه، همکاریهای فرهنگی و ورزشی، تشکیل شورای همکاری دانشگاه و شرکت و زیر مجموعههای این موضوعات، منعقد گردید.
مدیر عامل شرکت آب منطقهای استان کردستان:
وزارت نیرو یک وزارتخانه شاخص است.
مهندس آریانژاد در ادامه نشست گفت: وزارت نیرو به واسطه طراحی، اجرا و بهره برداری زیرساختها، یک وزارتخانه شاخص است چرا که استفاده از ظرفیت منابع انرژی برای تولید اشتغال و ثروت، از اهم اقدامات آن مجموعه است.
مدیر عامل شرکت آب منطقهای کردستان افزود: به لطف خدا و همّت همکاران، این شرکت طی سنوات اخیر اقدامات مؤثر و قابل توجهی را به سرانجام رسانیده و این مهم محقق نمیشد مگر به واسطه حسننظر نظام به استان و برنامهریزیهای جامع و کامل، کوتاهمدت و بلندمدت؛ اما براساس مستندات مشخص، طی دو سال اخیر جهش اعتباری خوبی در حوزه اجرای برنامههای کمی و کیفی، صورت گرفته است.
مهندس آرش آریانژاد ادامه داد: در حوزه اعتباری در سال 1401 حدود یکهزار و 460 میلیارد تومان اعتبار ابلاغی داشتیم و درصد تخصیص سال جاری نیز 950 میلیارد تومان بود که بیش از 90 درصد این اعتبارات نقد بوده و این موضوع در سنوات گذشته بی سابقه بوده است.
وی با اشاره به اینکه استان کردستان تنها استانی است که بیشترین طرحهای اولویتدار را در سطح وزارت نیرو داراست، خاطرنشان کرد: در حال حاضر در این شرکت 10 پروژه اولویتدار وجود دارد که به صورت هفتگی توسط تیم حوزه وزارتی و شخص مقام عالی وزارت نیرو، رصد و پیگیری میشود و این نشان از احساس مسئولیت و توجه به مطالبات بحق مردمی، میباشد.
مهندس آریانژاد اضافه کرد: در تلاشیم تا پایان سال جاری سد چراغ ویس، سد سیازاخ، سد امیرآباد، شبکه پایاب سد گاران و ایستگاه پمپاژ بوئین را به بهره برداری برسانیم.
وی افزود: دانشگاه کردستان از لحاظ تخصص، تجربه و تجهیزات از دانشگاههای برتر کشور است و تلاش ما بر این است از ظرفیتهای این دانشگاه استفاده کنیم.
مدیر عامل شرکت آب منطقهای کردستان ادامه داد: نگاه مجموعه آب منطقهای بیشتر اجرایی و تخصصی است اما دیدگاه برونگرایی و نقدهای مثبتی که دانشگاه میتواند داشته باشد در پیشبرد اهداف سازمانی و مدیریت منابع و مصارف آب، بسیار سازنده و اثرگذار است.
رئیس دانشگاه کردستان:
هدف از تفاهمنامه دانشگاه کردستان با شرکت آب منطقهای استان استفاده از ظرفیت اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در راستای حل مسائل مرتبط با حوزه آب استان است.
دکتر حامد قادرزاده نیز در ادامه جلسه امضای تفاهمنامه دانشگاه کردستان با شرکت آب منطقهای کردستان، اظهار داشت: یکی از رسالتهای اصلی دانشگاه در زمان کنونی برقراری ارتباط با جامعه به معنی همکاری با تمامی نهادهای اجتماعی و دستگاههای اجرایی است.
وی افزود: هدف از تفاهمنامه شرکت آب منطقهای استان با دانشگاه کردستان استفاده از ظرفیت اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، در راستای حل مسائل مرتبط با حوزه آب استان است.
دکتر قادرزاده خاطرنشان کرد: استفاده از راهحل علمی برای رفع مسائل موجود در بحث آب از دیگر اهداف امضای این تفاهمنامه است.
رئیس دانشگاه کردستان یادآورشد: دانشگاه کردستان در تلاش است تا به وسیله معاونت پژوهشی ارتباط مناسبی با دستگاههای اجرایی استان، داشته باشد.
در ادامه دکتر علیاکبر مظفری "معاون پژوهشی و نوآوری دانشگاه کردستان" اظهار کرد: در راستای اجرای سیاست همکاری دانشگاه کردستان با دستگاههای اجرایی، تفاهمنامهای با شرکت آب منطقهای استان امضا شد.
وی افزود: با امضا این تفاهمنامه طرحهای پژوهشی مشترک بین این دونهاد اجرا خواهد شد.
دکتر مظفری خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط اقلیمی و سیاسی شدن آب، لازم است تا مدیریت علمی آب در دستور کار قرار گیرد.
وی ادامه داد: با توجه به فاکتورهای علمی میتوان با میزان آب موجود در استان بهترین بازخوردها را شاهد بود.
در خاتمه این جلسه به واسطه حسن همکاری و ارتباط تنگاتنگ دانشگاه کردستان با شرکت آب منطقهای استان، طی اهدای لوح از سوی ریاست دانشگاه، از مدیر عامل شرکت آب منطقهای کردستان تقدیر شد.