در ششمین روز از هفته دولت
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای کردستان این بازدید یک روزه با حضور مدیر عامل، معاون حفاظت و بهرهبرداری و جمعی از مدیران این شرکت به همراه مدیر عامل و تعدادی از مدیران شرکت آبفای استان و همچنین نمایندگان شرکت آب و نیروی ایران، تشکیل شد.
رئیس حوضه آبریز رودخانه کرخه و مرزی غرب در حاشیه این بازدید طی جلسهای به مطالبه بحق شهروندان سنندجی اشاره و اظهار داشت: نظر به اهمیت تأمین آب شرب سالم و پایدار شهروندان این شهرستان از طریق سد آزاد؛ ضروری است تا شرکت آب و نیروی ایران ضمن اعلام برنامه زمانبندی مشخص، نهایت تلاش خود را جهت اتمام عملیات انتقال آب به تصفیه خانه سنندج در موعد مقرر، بکار گیرد.
مهندس شاهپور رجایی افزود: تا زمانی که طرح انتقال آب به بهرهبرداری برسد، لازم است رهاسازی آب از طریق رودخانه چهلگزی به مخزن سد قشلاق، تداوم یابد.
وی به تمرکز بر تلاش همسو اشاره و عنوان کرد: شرکتها و سازمانهایی که مسئولیت تأمین آب را بعهده دارند، لازم است به همگرایی فکری برسند و مسائل و مشکلات حوضه آب استان را با تعامل و همکاری جهادی، مرتفع نمایند.
مدیر عامل شرکت آب منطقهای کردستان نیز در ادامه جلسه به مسأله تجهیز و راهاندازی ایستگاه پمپاژ اضطراری در قشلاق اشاره و اظهار داشت: از آنجا که در سد قشلاق شاهد تبخیر 600 لیتر بر ثانیه آب هستیم و با توجه به پائین بودن سطح آب این سد، برای راه اندازی این ایستگاه اعتباری بالغ بر 30 میلیارد ریال مورد نیاز است که در نظر است این ایستگاه به زودی بصورت پدافندی راه اندازی و آماده بکار گردد.
مهندس آریانژاد ادامه داد: ضروری است شرکت آبفا با همکاری این شرکت نسبت به ارائه پتانسیل باز تخصیص صنعتی محدوده شهر سنندج برای پروانههای واگذار شده با دبی 10 لیتر در ثانیه حوضه آبهای سطحی و زیرزمینی، اقدام نمایند.
وی افزود: تأکید وزارت نیرو و مجموعه این شرکت تحقق وعدههایی است که داده شده و در تلاشیم با بسیج نیرو و امکانات؛ تاریخی را رقم بزنیم تا برگی زرین در کارنامه صنعت آب این استان، درج شود.
معاون حفاظت و بهره برداری این شرکت نیز گفت: با توجه به پیشبینیهای صورت گرفته، امسال پائیز خشکی را که طی 63 سال گذشته بیسابقه بوده، تجربه خواهیم کرد و به همدلی کلیه ذینفعان حقیقی و حقوقی برای گذر از بحران کم آبی، نیازمندیم.
مهندس عرفان مؤمنپور افزود: امروز آب تاریخ را تعیین میکند و ما باید براساس وضعیت بارشها، رفتار و سیاستهای خود را نسبت به آب اصلاح کنیم.